Allmänna villkor

Köpvillkor

Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Därför följer vi alltid Konsumentköplagen och Distans- och hemförsäljningslagen. Är det något du undrar över är du förstås välkommen att kontakta oss på info@bymartinsdotter.se.

När du beställer varor från By Martinsdotter godkänner du följande villkor:

Produkterna

De bilder som presenteras av respektive produkt skall ses som illustrationer och kan ej garanteras återge produktens exakta utseende. Färger är ofta svårt att visa på ett korrekt sätt på olika bildskärmar.

Vid köp ingås avtal mellan kunden och By Martinsdotter.

Moms ingår i alla priser. 

Leveransvillkor

Leveranstiden är i normala fall en till två veckor. Om leveranstiden blir längre meddelar vi dig detta så fort förseningen kommit oss tillkänna. Du har givetvis rätt att häva ditt köp i samband med detta. Frakt ingår alltid i priset när du handlar hos By Martinsdotter (gäller vid leverans inom Sverige).

Ångerrätt och byten 

Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du har tagit emot varan, i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen. Du har självklart rätt att öppna förpackningen för att titta närmare på varan. Varan som returneras måste vara oanvänd, i hel originalförpackning samt i oskadat skick. Kontakta oss på info@bymartinsdotter.se innan du returnerar en vara så får du information om returadress. Glöm inte att ange ditt ordernummer. Återbetalning av ordersumman skall göras av By Martinsdotter inom 30 dagar från det datum då den returnerade varan mottagits. Vid byte eller retur av vara står du själv för returkostnaden.

Specialanpassad vara

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen 5 § gäller inte sedvanlig ångerrätt om “en vara som skall tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars skall få en tydlig personlig prägel”. Detta villkor skall informeras om innan köpet och i samband med övrig produkttext. Om detta villkor inte anges i produktinformation gäller sedvanligt ångerrätt. 

Reklamation

Kontakta oss på info@bymartinsdotter.se om du vill reklamera en vara. Glöm inte att ange ditt ordernummer för snabbare hantering. Återbetalning av ordersumman skall göras av By Martinsdotter inom 30 dagar från det datum då den returnerade varan mottagits. 

Betalningssätt

Vi erbjuder flera betalsätt via Payson; kortbetalning, faktura, delbetalning, Internetbank och Swish. Samt via Paypal.

Hantering av personuppgifter

By Martinsdotter sparar dina personuppgifter (mejladress, leveransadress och namn) i sitt kundregister. Ingen obehörig har tillgång till detta register. Mejladresser lämnas inte ut till andra företag förutom de företag som hanterar den av kunden valda betallösningen. Vi sprider aldrig dina uppgifter till någon annan part. Du kan när som helst kontakta oss för att ta del av uppgifterna, ändra eller radera dem. Kontakta oss på info@bymartinsdotter.se.

Tvist

Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Försäljning till minderåriga

By Martinsdotter ingår endast avtal med myndig person. Det vill säga att du måste ha fyllt 18 år för att få handla hos oss.

Övrigt

By Martinsdotter förbehåller sig rätten till ändring av all information, inklusive men ej begränsat till priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller på grund av att ett försäljningsobjekt utgått, har By Martinsdotter rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp.

Kontaktuppgifter

info@bymartinsdotter.se

By Martinsdotter / Nittonnitton AB
Kopparbergsvägen 19
722 13 Västerås

Org nr 559183-1721