Moms ingår i alla priser.

Leveransvillkor
Leveranstid för respektive produkt anges tillsammans med produktinformation samt på din orderbekräftelse. Om leveranstiden blir längre än vad som angivits i din orderbekräftelse så meddelar vi dig detta så fort förseningen kommit oss tillkänna. Du har givetvis rätt att häva ditt köp i samband med detta. Frakt ingår alltid i priset när du handlar hos By Martinsdotter (vid leverans inom Sverige).

Ångerrätt och byten
Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du har tagit emot varan, i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagenDu har självklart rätt att öppna förpackningen för att titta närmare på varan. Varan som returneras måste vara oanvänd, i hel originalförpackning samt i oskadat skick. Kontakta oss på info@bymartinsdotter.se innan du returnerar en vara så får du information om returadress. Glöm inte att ange ditt ordernummer. Återbetalning av ordersumman skall göras av By Martinsdotter inom 30 dagar från det datum då den returnerade varan mottagits. Vid byte eller retur av vara står du själv för returkostnaden.

Specialanpassad vara
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen 5 § gäller inte sedvanlig ångerrätt om "en vara som skall tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars skall få en tydlig personlig prägel". Detta villkor skall informeras om innan köpet och i samband med övrig produkttext. Om detta villkor inte anges i produktinformation gäller sedvanligt ångerrätt.

Reklamation
Kontakta oss på info@bymartinsdotter.se om du vill reklamera en vara. Glöm inte att ange ditt ordernummer. Återbetalning av ordersumman skall göras av By Martinsdotter inom 30 dagar från det datum då den returnerade varan mottagits.